Black Hole Recordings

Met slimme oplossingen duizenden uren werk besparen.

Compleet met API's, webservices en FUGA koppelingen.


Een muzieklabel met heel specifieke doelgroepen (electro house is écht anders dan progressive house!). Met wekelijks tientallen nieuwe releases die zo snel en compleet mogelijk op de website moeten staan. Hoe moet die website eruit zien, en hoe onderhoud je dat allemaal.

Hou je van DANCE music, dan ken je Black Hole Recordings. Begonnen als label van DJ Tiësto, tegenwoordig internationaal toonaangevend over de hele breedte van de Dance Scene.

Door omstandigheden zat Black Hole al een tijdje zonder fatsoenlijke website. SiteSupport schoot te hulp en werkte een concept uit, op maat gesneden voor dance liefhebbers, na analyse van hun online gedrag. Niet veel later kunnen we de compleet nieuwe site blackholerecordings.com presenteren. Kunnen de jongens van Black Hole weer mee voor de dag komen op al die events.

Achter de schermen alles aan elkaar geknoopt met API's, webservices, etc. Zo worden alle nieuwe releases, incl. album-art en preview-listens, volledig automatisch op de site geplaatst. Daarvoor werd o.a. een koppeling gerealiseerd met het FUGA distributie systeem, precies zoals iTunes en Amazon hun collecties binnen krijgen. Dankzij deze oplossing van SiteSupport besparen de webmasters van Black Hole iedere week vele uren werk.

Ook maar meteen de zoekmachine optimalisatie (SEO) een boost gegeven met een compleet nieuwe opzet van permalinks, meta- header- en opengraph-tags, redirects, alt-texts, rich text snippets, duplicate content countermeasures, enzovoorts. Deden we natuurlijk allemaal al lang, maar voortaan is dit binnen het CMS op zo'n manier vereenvoudigd dat het beheer bijna vanzelf gaat.
Black Hole blij, maar ook onze andere klanten aangezien deze opzet voortaan standaard onderdeel van het SiteSupport WebAdmin CMS is.Meer weten?

Barend begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Barend Hohmann

Managing Director