Breda Vooruit

Online een halve strekkende kilometer aan nieuwbouw verkopen

Bewuste keuze voor online blijkt succes.


Projectontwikkelaars kunnen heel creatief en innovatief zijn. Maar gaat het om marketing en sales dan zijn ze vaak nogal conservatief. Maar niet de ontwikkelaar van Breda Vooruit. Die bewust koos voor een frisse nieuwe aanpak: Online.

Wat als je de marketing en sales van een nieuwbouw project nu eens op dezelfde manier aanpakt als dat online electronica, reizen of boeken worden verkocht. Simpel gezegd de online lessen die geleerd zijn in andere branches toepassen op dit (flinke!) nieuwbouw project.

Voor Breda Vooruit betekent dat een mobile-first strategy, met responsive website. Focus op conversie en engagement. Met meetbare resultaten, zichtbare ROI. Voortdurend werken aan SEO, finetunen van SEA campaigns, optimaliseren van call-to-actions aan de hand van AB-tests. En tegelijkertijd niet blindstaren op allerlei losse aandachtspunten, maar voortdurend - in regelmatig overleg met projectontwikkelaar, makelaar en communicatiebureau Battery Battery - de grote lijnen in de gaten houden. Technische vondsten combineren met een holistische aanpak. Kunnen wij dat maken? Nou en of!

En het wordt nog leuker wanneer al heel snel blijkt dat onze integrale aanpak met focus op conversie werkt. Binnen een paar weken na livegang al honderden concrete leads voor de makelaar, en intussen het overgrote deel van de woningen uit de eerste fase in optie.

Dit smaakt naar meer.Meer weten?

Barend begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Barend Hohmann

Managing Director