Dommelsch
Live Bookings

Snel en eenvoudig online artiesten boeken voor meer traffic in je horecazaak.

Het wordt nóg gezelliger in ons Dommelsch café.


Horeca-ondernemers besparen tijd en geld door hun live muziek volledig online te regelen. Dommelsch en muziek, dat is een perfect match. En wie komt er niet graag in een horeca-gelegenheid waar een artiest, band of DJ voor extra sfeer zorgt. Vanuit de ondernemer bekeken; zo'n optreden is een garantie voor meer gasten en omzet.

Het regelen van zo'n avond is voor een ondernemer echter niet altijd een simpele klus; goede act zoeken, agenda rondkrijgen, aankondigingen en veel regelwerk. En die band komt natuurlijk ook niet voor niets opdraven.

Dommelsch wilde daarom de eigen horecagelegenheden een flink stuk op weg helpen. En bij SiteSupport vertalen we 'makkelijker & goedkoper' natuurlijk naar 'we gaan online'.

Op www.dommelschlivebookings.nl kan een horecaondernemer inloggen en vindt hij alle middelen die nodig zijn om een succesvolle middag of avond met live-muziek te organiseren. Dat begint met het selecteren van een geschikte act m.b.v. beschrijvingen, beelden en geluidsfragmenten. De koppelingen met diverse bookings agencies maken het boeken zelf een fluitje van cent. En met de beschikbare ondersteunende POS materialen heeft de ondernemer zijn succesvolle avond zo goed als rond.

Zelfs het afrekenen wordt stuk aangenamer, want Dommelsch biedt ook nog eens aan een flink deel van de kosten van de geboekte acts te betalen. Die agenda op de site zal de komende tijd dus wel snel vollopen ;-)Meer weten?

Frank begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Frank Hopmans

Creative Director