Eén Hertog Jan, één website.

Eén platform voor Hertog Jan fans en horecaondernemers.

Uit liefde voor bier.


Om Hertog Jan fans en Hertog Jan Vriendenkringleden (de beste Hertog Jan café's) een platform te geven om hun liefde voor bier te voeden en te delen werd Sitesupport gevraagd om een nieuw concept en website te ontwikkelen, passend bij het hoogst gewaardeerde biermerk van Nederland.

Een consumentensite voor de afdeling Marketing. Een B2B platform voor Hertog Jan Vriendenkringleden voor de afdeling Horeca Sales. Bij beide staat engagement centraal en nu op voorstel van SiteSupport geïntegreerd binnen één hertogjan.nl.

Het gedeelte Vriendenkring huisvest (achter een login) een uitgebreide verzameling tools voor de leden, zoals een CMS, online bestellen, kwaliteits­beheer, deelname aan activiteiten, enz. Maar ook de consumenten kregen extra functionaliteit als bestellen en het boeken van rond­leidingen in de brouwerij.

SiteSupport was verantwoordelijk voor het hele traject. Van concept­ontwikkeling en visual brand identity, via content­strategie, sitedesign en -realisatie, tot en met de optimalisatie van achterliggende bedrijfs­processen als fulfillment, customer support en boekingen.

Naar de websiteMeer weten?

Frank begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Frank Hopmans

Creative Director