Erasmus Medisch Centrum

Aanmeldwebsites voor diverse events.

Lof der Geneeskunst / Picknick in het park


Picknick voor 4.000 gasten? Lezing voor 12.000 genodigden? SiteSupport hielp Erasmus Medisch Centrum Rotterdam het traject van uitnodigen en aanmelden in goede banen te leiden.

Picknick in het park
Wanneer je een picknick organiseert voor je medewerkers, dan zijn er wel wat logistieke zaken die gestroomlijnd moeten worden. Helemaal wanneer je zo'n 4.000 mensen verwacht!

SiteSupport bouwde een aanmeld­website waar al die mensen zich konden aanmelden; gesegmenteerd in groepen, met voorkeur voor activiteiten, met dieet­wensen, etc. Tot en met een compleet scenario voor het geval de weers­verwachting tegenzat en de picknick verplaatst moest worden. Het is en blijft een Nederlandse picknick...

 

Lof der Geneeskunst
Voor de zesde editie van het prestigieuze ‘Lof der Geneeskunst’, de Erasmus MC-Lezing over Medische Wetenschap en Mensen, realiseerde SiteSupport wederom de aanmeld­website, emailings naar de circa 12.000 genodigden. En online koppelingen voor de diverse print­uitingen zoals uitnodigingen en badges.Meer weten?

Martijn begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Martijn Hohmann

Account Manager