Europese horeca­platforms

Horecaplatforms voor horeca-ondernemers in West-Europa

Haal meer uit je horecazaak.


Opdracht:
Realiseer een online platform als hulpmiddel voor horeca ondernemers om meer rendement uit hun bedrijf te halen.

Resultaat:
Vijf succesvolle sites, die bijna dagelijks new business opleveren voor de brouwerij.

Een handreiking naar de lokale ondernemer om de rentabiliteit van zijn bedrijf te verbeteren. Trends, reken­modellen, verkooptips, voorbeelden van succes­volle horeca concepten, online trainingen, aanbod horeca­panden, technische info m.b.t. apparatuur en meer. Een unieke stap van AB-InBev om haar horeca expertise met heel Nederland te delen.

En na het doorslaande succes in Nederland konden andere Europese landen niet achterblijven. Daarom nu een vijftal zéér uitgebreide sites in even­veel landen. Toegespitst op de specifieke markt­situatie en merken van het desbe­treffende land, met lokale tips & tricks, nationale hotspots, etc.

www.horecasupport.nl
www.bar-expert.co.uk
www.gastronomiefuerprofis.de
www.chrexpert.fr
www.horecasupport.be

Naast continue uitbreidingen en verbeteringen heeft SiteSupport intussen de activatie van de sites opgepakt. En van SEO en SEA tot aan traditionele print advertising zijn we mede verant­woordelijk voor content en campaign management.Meer weten?

Frank begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Frank Hopmans

Creative Director