Brouwerijwinkel

Hertog Jan fans verdienen hun eigen winkel.

voor Hertog Jan fans


Hertog Jan is niet het grootste biermerk, maar heeft in verhouding misschien wel het grootste aantal fans. Allemaal bierliefhebbers die kwaliteit weten te waarderen. Die verdienen hun eigen webshop.

Voor de nieuwe Hertog Jan Brouwerij­winkel ging Hertog Jan in zee met SiteSupport. Nu weten ze bij Hertog Jan dat wij prima webshops bouwen, én dat we heel erg veel ervaring hebben met Hertog Jan. 1+1 optellen en het is niet vreemd dat SiteSupport gevraagd werd de Hertog Jan Brouwerijwinkel te realiseren.

Gemaco exploiteert de webshop, dus daar meteen geadviseerd m.b.t. nieuwe payment provider, koppelingen met backoffice geregeld, automatisch voorraad­beheer geïmple­menteerd, etc. Zijn ze bij Hertog Jan en Gemaco weer helemaal blij.


De klant aan het woord

We konden het zelf niet beter zeggen..

We zijn erg blij met de actiewebsite die sitesupport voor Hertog Jan heeft ontwikkeld. Meedenken, alles overzien en de juiste vragen stellen is 1, vooruitdenken en alle facetten van een project doorzien voordat er een complete briefing is iets heel anders. Sitesupport zorgt ervoor dat er oplossingen ontwikkeld worden die ons als marketeers ontzorgen, zodat wij onze focus kunnen houden op wat echt belangrijk is: ons prachtige merk en onze fans..

Sjoerd Goedhart, Brand Manager Hertog Jan


Meer weten?

Frank begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Frank Hopmans

Creative Director