'No House' Wine website

For every sip you take a donation is made.

Genieten van het goede doel, het kan.


De naam 'No House Wine' vertelt het hele verhaal. Met deze wijn worden de allerarmste mensen met 'No House' ondersteunt. De opbrengst wordt gebruikt om de huisvestingsprojecten van stichting HomePlan te financieren.

Het Nederlandse wijninitiatief ‘No House’ Wine heeft al meer dan 100.000 euro bijeen­gebracht voor de bouw van huizen voor Zuid Afrikaanse kinderen wiens ouders overleden zijn aan Aids. Met de opbrengst realiseerde stichting HomePlan inmiddels 40 huisjes in de provincie Kwazulu Natal en in Zimbabwe. Om deze mijlpaal te vieren lanceerden we voor No House Wine een nieuwe website, samen met de introductie van een nieuwe Zuid Afrikaanse Bubbel Rosé.

‘No House’ Wine is tot stand gekomen dankzij het initiatief van heel veel vrijwilligers. Met de droom dat we door wijnverkoop substantieel kunnen bijdragen aan de HomePlan projecten voor de AIDS wezen in Zuid-Afrika.

SiteSupport is trots dat het mee mag helpen!Meer weten?

Barend begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Barend Hohmann

Managing Director