Online Printshop

Ontwerp zelf je drankenkaarten, menukaarten, placemats en posters.

Snel en gemakkelijk drukwerk bestellen.


Online drankenkaarten, menukaarten, placemats, posters, etc. samenstellen en bestellen via de online Printshop van AB InBev. Veel makkelijker kunnen we het de horeca-ondernemer niet maken.

Zoveel horecazaken, zoveel wensen. En allemaal met een eigen assortiment en prijzen. Dan kun je dus onmogelijk werken met een standaard menukaart. Onze oplossing: Geef iedereen de vrijheid om zelf artikelen aan te maken, de indeling en de prijzen te bepalen, en zelfs eigen logo's mee te drukken. Uiteraard volledig online, en met unieke 100% garantie op alle leesproeven!

En doordat we productie en fulfillment hebben gestroomlijnd blijft het bestellen van dit kwaliteits drukwerk nog betaalbaar ook.

Wel altijd met een uitstraling van Jupiler, Stella Artois, Leffe, Hoegaarden, Hertog Jan of Dommelsch. Het is en blijft een AB InBev site. Het mag dan ook duidelijk zijn dat de 'bierkaart' het meest populaire product is ;-)Meer weten?

Barend begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Barend Hohmann

Managing Director