ontdekde­lekkerste.nl

Online drukwerk bestellen makkelijk maken..

Kids merken Fristi, Chocomel, Dubbelfrisss & Appelsientje ondersteunen.


Om de 'kids' merken Fristi, Chocomel, Dubbelfrisss en Appelsientje te ondersteunen in het Out of Home kanaal ontwikkelde FrieslandCampina het ONTDEK concept. Horeca-ondernemers krijgen daarbij de beschikking over allerlei POS materiaal, waaronder verschillende placemats die te veranderen zijn in een dier.

Ooit afgevraagd wat een pannekoekenhuis aan placemats verbruikt? En wat er gebeurt wanneer je placemats heel erg gewild blijken te zijn? Met pallets gaat dat de deur uit! De reguliere manier van POS materiaal distribueren voldoet dan simpelweg niet meer. Dat moet allemaal veel makkelijker en vooral sneller. SiteSupport werd dan ook gevraagd om met spoed een bestelsite te realiseren.

Placemats bestellen, met of zonder eigen naamsvermelding of logo. Het pannekoekenhuis kan dat voortaan helemaal zelf regelen op www.ontdekdelekkerste.nl. Online layout-proof goedkeuren, afrekenen, en wij zorgen ervoor dat de order direct wordt ingeschoten bij de drukker, incl. de pressready PDF's. Kunnen we niet veel makkelijker of sneller meer maken. Mission accomplished.Meer weten?

Barend begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Barend Hohmann

Managing Director