Poobies

Alle kaarten onder één dak.

Van idee tot een miljoenenbedrijf in 12 landen.


In 2002 maakten we kennis met twee jonge ouders die hadden gemerkt hoe lastig het kan zijn om een leuk geboortekaartje te laten maken. En met een idee hoe dat veel makkelijker zou moeten kunnen.

Vandaag de dag is Poobies een miljoenen­bedrijf, leveren ze kaartjes in heel Europa, met in 12 landen lokale landen­sites. Marktleider in Nederland waar het 'geboorte­kaartjes ontwerpen' betreft. En met ontwerpen bedoelen we ook ECHT ontwerpen. Helemaal vanaf scratch je eigen, unieke geboorte­­kaartjes ontwerpen. Of verhuis­­kaarten, menu­­kaarten, uitnodigingen, kerst­kaarten, enzovoorts.

Sinds het prille begin steekt Poobies met die uitgebreide ontwerp­mogelijkheden boven de concurrentie uit. Daar hebben ze echt een technisch hoog­standje geleverd. Uiteraard met wat hulp van SiteSupport. We mogen rustig stellen dat er met Poobies een standaard is gezet. De concurrenten die later zijn opge­staan kijken dan ook steeds opvallend goed naar Poobies.

Heerlijk om voor een klant te werken waar online de core-business is. Waar continu wordt geïnvesteerd in het verbeteren van conversie. Waar de bijdrage van SiteSupport zeer wordt gewaar­deerd. En tegelijkertijd op een dusdanig niveau dat ook SiteSupport daar steeds weer van leert.

De SiteSupporters hebben het meestal over 'we' en over 'onze site' wanneer we het over Poobies hebben. Dus we zijn heel trots op onze klant Poobies, maar ook een beetje op onszelf.Meer weten?

Barend begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Barend Hohmann

Managing Director