Friesland Campina SalesKit

Presentatietools met CMS en netwerkupdate...

Presentatietools met CMS en netwerkupdate.


Voor de producent van de sterke merken Appelsientje, Campina, Chocomel, Coolbest, DubbelFrisss, Extran, Fristi, Friesche Vlag, Mona, enz. ontwikkelden we de SalesKit; een presentatie-tool als verkoopondersteuning voor de accountmanagers van Royal FrieslandCampina.

Een gelikte digitale presentatie maken is één ding. Maar hoe hou je die up-to-date? Vooral wanneer je presentaties honderden beelden, video's, tabellen en schema's bevatten. En offline gebruikt moeten kunnen worden. Door een kleine honderd verschillende account­managers.

Onze oplossing: Een stand-alone applicatie op de laptop van iedere account­manager. Maar te beheren via een online gecentraliseerd content management systeem. Inclusief een netwerk-updater die dagelijks - wanneer een gebruiker inlogt op het bedrijfs­netwerk - in de achtergrond alle relevante updates uitvoert.

Tegen­woordig kijkt daar niemand meer van op, maar in de jaren dat de allereerste versie van de SalesKit werd opgeleverd bijzonder gevanceerd. Dat de SalesKit nog vele jaren daarna in gebruik is geeft aan dat onze aanpak allesbehalve verkeerd was.Meer weten?

Frank begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je terug.

Frank Hopmans

Creative Director