Waar staan we voor

Wie zijn die SiteSupporters.

Wij zijn fan van jouw merk, en als fanatieke, gepassioneerde supporters geven we je ondersteuning waar je die kunt gebruiken.


We zijn eigenwijs.

Betrokken, pragmatisch en resultaatgericht.

Voor veel klanten is dat eigenwijze juist een reden om voor SiteSupport te kiezen. Al wordt het dan ‘frisse ideëen en een eigen aanpak’ genoemd. Altijd pragmatisch en resultaatgericht. Niet moeilijk doen wat makkelijk kan. Soms kritisch, soms eigenwijs, maar altijd gedacht vanuit het belang van de klant.


We doen wat we leuk vinden.

Leuk werk.

We geven eerlijk toe dat SiteSupporters vooral doen waar ze zin in hebben. Namelijk leuk werk, met leuke collega’s, voor leuke opdrachtgevers. Daar doen onze klanten dagelijks hun voordeel mee. Want de dingen die we leuk vinden zijn ook de dingen waar we goed in zijn.

Samen mooie dingen maken voelt niet als werk. En dat hebben opdrachtgevers prima in de gaten. Met een team fanatieke, gepassioneerde supporters bieden we hen steun waar die ze nodig hebben. Voor een aantal klanten al vele jaren. En daar zijn we best een beetje trots op ;-)


Wij supporten de volgende merken


Kunnen we je helpen?

Er worden hele mooie labels geplakt op onze oplossingen. Daar geven we niet zoveel om, zolang we maar het label tevreden klant mogen plakken. Ook een tevreden klant worden? Neem contact met ons op of laat hier je gegevens achter.